Section background color
#FFFFFF
Section text color
#262626
Section background color
#FFFFFF
Section text color
#262626
Velkommen til en time med dans hos oss!
Vi på NBI tilbyr profesjonell danseundervisning til barn og unge i Oslo og Lillestrøm.

Vi har kurs i Liten og stor 2-4 år, Danselek 3-4 år, Funkykids 4-6 år og Barneballett 4-6 år for barnehagebarn. Vi har også "introkurs" som går kun over 4 uker (mot 14 uker med ordinære kurs).

For skolebarn og ungdom tilbyr vi kurs i klassisk ballett, jazzdans og hip hop/breakdance, samt moderne dans og akrobatikk.

Vi har også tilbud for voksne i ballett/jazzdans.

Men hvilken dansestil skal du velge?
Hvorfor ikke prøve flere stiler med uforpliktende prøvetimer – passer for både gutter og jenter! 😊

Vi ønsker velkommen til prøvetime og lærerike dansekurs ved alle våre 4 studioer, – velkommen til oss!


Section bg color
#f5f6f5
Section text color
#060606
På prøvetimene kan du velge en eller flere av disse dansestilene
Liten og stor, voksen og barn 2-4 år |

Liten og Stor 2-4 år m/en voksen (kun på Lillestrøm og Stovner) er et kurs hvor barn i alderen 2-4 år og en voksen danser sammen hver danseklasse.

Klassen består av utforskning, lek, sang og musikk. Vi danser til forskjellige musikksjangere og man får prøve trinn og øvelser fra forskjellige dansestiler. De voksne er like aktive i timen som barna, og man får sjansen til å lære sammen.

Les mer her.
Introkurs (3-5 år) |

Har du en liten danser hjemme, men usikker på om dansekurs er noe for dere? Prøv vår mulighet med prøvetime i introkurs, så kanskje du får svar!

Introkurset er for barn 3-5 år i barnedans og er hos oss på Lillestrøm, Stovner, Løren eller Majorstuen. Disse kursene går uten en foresatt inne i dansesalen.

Hvis du og barnet ditt trives hos oss etter de 4 ukene finner vi en plass til dere på et av våre andre ordinære kurs (der det er ledige plasser).

Les mer om kurset her.
 
Danselek 3-4 år |

Danselek 3-4 år er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. Her leker og danser vi oss gjennom enkle trinn hvor vi bl.a. øver på koordinasjon, kroppsbevissthet og fantasi.

Les mer her.
Funkykids 4-6 år |

Funkykids er for de danserne 4-5 år som har masse energi og bare vil bevege seg til musikk, hvor de lærer forskjellige danser med spesialkomponerte sanger og dansetrinn for denne aldersgruppen.

Musikken er pop- og hiphop-inspirert tilpasset alderen, og inneholder original musikk fra prisvinnende låtskrivere hos Disney, Netflix og Marvel.
Les mer om kurset her.

Les mer om kurset her.
Barneballett 4-6 år |

På Barneballett 4-5 år trenes bevegelsene inn gjennom enkle øvelser og lek, hvor barna får brukt sine kreative evner. Vi bruker musikk og dansetrinn som utvikler kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne.
Les mer om kurset her.

Les mer om kurset her.
Barneballett 5-6 år |

På Barneballett 5-6 år trenes bevegelsene inn gjennom enkle øvelser og lek, hvor barna får brukt sine kreative evner. Vi bruker musikk og dansetrinn som utvikler kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne.

Barneballett 5-6 år er beregnet for barn som begynner på skolen høsten 23, og progresjon og utfordringer på klassen tilpasses førskolebarnas utvikling.

Les mer om kurset her.
Jazz |

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Denne dansestilen utvikler seg i takt med den til en hver tid eksisterende populærmusikk.

Jazzdans nivå 1

Denne timen er for elever fra 6 år (1. klasse) og oppover, som ikke har danset jazzdans før (1.-4. klasse).

Les mer om kurset her.

Hip hop |

Hip hop er en populær musikkstil, men også en dansestil som blir mer og mer populær. Dansestilen oppsto i New York på 1970-tallet, og utvikler seg stadig.
Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!

En hip hop-klasse inneholder oppvarming, styrke, strekk og koreografi. Man lærer grunnleggende trinn som blir mer avansert dess høyere nivå du er på. Musikken som blir brukt er alt fra tung rap til myk r’n’b.

Les mer om kurset her.
Breakdance |
Breakdance er en gatedans som opprinnelig oppstod i New York på begynnelsen av 1970-tallet. I dag er dette en tøff og annerkjent fysisk krevende dansestil som praktiseres i hele verden.

Siden 2006 har vi hatt dette tilbudet hos oss på NBI Lillestrøm, og dette er en time som passer godt for litt tøffere barn som liker fysiske utfordringer og synes hip hop/break er kult!  

Breakdance nivå 1
 
Denne timen er for elever fra 6 år (1. klasse) og oppover, som ikke har danset breakdance før (1.-4. klasse).

Les mer om kurset her.
 
Klassisk ballett |

I ballettklassene legges all basistrening for dansere inn med kroppsposisjoner, fotarbeid, koordinasjon, fleksibilitet og styrke. I tillegg jobber man frem grasiøse bevegelser og har en lyrisk fremtoning.

Klassisk ballett nivå 1

er beregnet for elever som går i 1. klasse og oppover på barneskolen, og vi anbefaler alle å respektere denne aldersgrensen. Det er mye som skjer i både det fysiske og den psykiske utviklingen fra barnehage- til skolebarn, og klassene er lagt opp til at elevene skal følge denne utviklingen, og å ha 5-åringer på disse gruppene kan hindre gruppens fremgang.

Les mer om kurset her.
 
Ønsker du at vi kontakter deg?

Send inn henvendelsen under helt uforpliktende, så kontakter vi deg fortløpende.
 
Section bg color
#313436
Section text color
#FFFFFF
Telefon:
46627478
Adresse:
Lillestrøm Kultursenter, Kirkegt. 11, Lillestrøm
Vis på kart

Løren skole, Økern Torgvei 4
Vis på kart
Professor Dahlsgate 8, Majorstuen
Vis på kart

Idrettens Hus Nordbyen, Stovner
Vis på kart
Section bg color
#3b3e40
Section text color
#FFFFFF
Settings
Settings
Color scheme
light
Primary color
#E33D6F
Extra classes
stack-btn-caption-bold toggle-side-panel resp-page
Header style
white
Header bottom line
Accent color
#E33D6F
Form background color
#f5f6f5
Form text color
#060606
Car logo 1
Car logo 2
Car logo 3
Form bg color
#F4F4F4
Form text color
#262626
Form shape
radius
Submit bg color
dark
Submit text color
Submit button shape
radius
Call button number
46627478
Call button shape
radius
Call button style
gradient
Buttons style
minimal
Buttons shape
Buttons gap
Unsubscribe block
on
Unsubscribe title
Avmelding?
Unsubscribe content
Ønsker du ikke å motta SMS fra oss?
Send SMS NBI STOPP til 2173