Kundene våre

3t Produkter AS

A2t Invest AS

Aasen Bil AS

Aktiv 247 AS

Aktiv365 Sandsli AS

Aktiv365 Straume AS

Aktiviteten Treningssenter AS

ALD Automotive AS

Alleen Auto AS

Alta Autosenter AS

Altibox AS

Altifiber AS

Andresen Bil AS

Animalia AS

AS United Motors

Aura Trening og Helse AS

Auto 8-8 AS

Autoco Hamar AS

Bare Trening AS

Base Bolig AS

Bavaria AS

Bay Auto AS

Bentro Bil AS

Berge & Co AS

Bergen Fiber AS

BH Nordic AS

Bilpartner AS

Bilpaviljongen AS

Biltreff AS

Biltunet Voss AS

Brages Kristiansund

Brennes Auto AS

Brooklands Motors AS

Bruse AS

Bråten Bilco AS

Bus Stop Hamar AS

C Optikk Eidsvoll AS

Centralgaragen AS

City Bil A/S

Condis Lørenskog AS

Crossfit Centrum AS

Dahles Auto AS

Eikmaskin AS

Erik Arnesen Helsfyr AS

Erling Rød AS

Etne Auto AS

Fagerthun Bil AS

Feel24 AS

Fiber1 AS

Fineart AS

Fix Holding AS

Follo Autoco AS

Ford Harstad AS

Fredrikstad Bil AS

Frode Utsi AS

Frydenbø Marine AS

Furuseth AS

Fønix CC Stadion AS

Geilo Trening og Testsenter AS

Gjerdrum Fysioterapi & Trening AS

Glommen Bil AS

Gol Auto AS

Gromstad Motor Stoa AS

Gule og Skrivarhaug Bildeler AS

Hairtalk Danmark ApS

Harila AS

Haugesund Aerobicsenter AS

Headquarter AS

Helset Møbler AS

Henry Hammari AS

Hovrud Auto AS

Hæhre & Isachsen Auto AS

Høylandet Auto AS

Imperia Gym, AS

Impulse Treningssenter AS

Ineo Eiendom AS

Innlandet Bil AS

Jæger Sentrum AS

Kepler Bilservice AS

Kick Treningssenter AS

Kongsvinger Auto AS

Kvickstop AS

Lieco Auto AS

Magnat Corpus Holding AS

Melhus Bil Trondheim AS

Mohagen Bil AS

Moss To-Takt AS

Motor Forum AS

Motorhuset Oppdal AS

Motorpool Handel AS

Namsos Fritid AS

Nardo Bil AS

Neptun Lekeland AS

NF Fleet AS

Nitteberg Bil AS

Norbil AS

Nordbolig Innlandet AS

Nordvest Fiber AS

Notodden Energi Nett AS

O A Devolds Sønner AS

Oddvar Bjelde & Co AS Bil- og Maskinservice

Okkenhaug Bil AS

Oustad AS

Paradis Sports Senter AS

Per Aaland A/S

Per Hagen AS

Pulsgruppen AS

Ramsengs Auto AS

Red Bull Norway AS

Reime & Lode AS

Ruhs AS

Seljord Bil AS

Sense AS

Sentrum Trening Haugesund AS

Sigmund Aasen AS

Sis Sportssenter AS

Sit

Skoi Trening og Helse AS

Sky Fitness AS

Snap Drive AS

Solberg Bil AS

Sommerseth AS

Sotra Bil AS

Spenst Norge AS

Sports Nutrition AS

Spring Fitness AS

Steinkjer Bil AS

Studentsamskipnaden i Agder, avd. Spicheren Treningssenter

Støren Bilsenter AS

Sven Kvia AS

Team Verksted AS

Teknisk Bureau AS

Telefiber AS

Tolga Bil AS

Toten Treningssenter Gjøvik AS

Treningssenteret Moldehallen AS

Trento AS

Unibuss Ekspress AS

Valdresbil AS

Vest Helse og Trening AS

Vesterålen Bil AS

Viken Fiber AS

Volvo Norge AS

Witro Bil AS

Ødegården Auto AS

Årø Bilsenter AS

Kontakt oss

PERSONVERNERKLÆRING FOR NG DIALOGUE

1. Behandlingsansvarlig for personlige data.

NG DIALOGUE er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

NG DIALOGUE behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, adresse, epost, tlf nr., kjøps-/salgsbetingelser, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, samt annet som er relevant for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i NG DIALOGUE sitt dataregistre.

3. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av NG DIALOGUE til oppfyllelse av avtaler med NG DIALOGUE eller samarbeidspartnere, administrasjon, markedsføring, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

4. Underleverandører (databehandlere).

NG DIALOGUE benytter underleverandører for å gjennomføre tjenester, herunder til å drifte sms løsningen. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre datavask og analyser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester. NG DIALOGUE er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører. Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

5. Retten til innsyn og endring av personlig data.

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer:

NG DIALOGUE
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Tlf: 902 06 008
E-post: post@ngdialogue.no

6. Avmelding av kommunikasjonstjeneste.

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt av-melde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra NG DIALOGUE

Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS med kodeord NG stopp til 2173.

Dersom du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til: post@ngdialogue.no

7. Endring av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre denne personvernerklæringen. Ved større oppdateringer vil vi informere om dette.

8. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener at NG DIALOGUE ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven og GDPR direktivene. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.