Alternativet til dyr ansettelse av en digital rådgiver. La oss gjøre det for deg.

Vi tilbyr en digital markedsføringsrådgiver til gjeldende selskaper. Tenk på det som å ha en Chief Digital markedsfører på deltid, eller VP for digital markedsføring.

Din rådgiver driver skipet og tilbyr ekspertise innen strategi, teamdannelse, budsjettallokering og beste praksis for digital markedsføring.

Din egen rådgiver

Som daglig leder for en liten bedrift kan det være vanskelig å sette av mye tid og ressurser til markedsføring og kommunikasjon med kundene dine. Hos oss med teamet trenger du ikke tenke på noe. Det eneste vi trenger av deg som kunde er et oppstartsmøte der du planlegger fremtidige aktiviteter og kampanjer, og setter opp en kundereise. Etter dette kan du lene deg tilbake og la oss tenke på resten.

Større rekkevidde uten flere ressurser.

Programmatisk reklame krever både mindre tid og ressurser enn tradisjonell digital markedsføring. I tillegg setter du på forhånd betingelser for hvor mye du må by på annonser. Derfor er dette noe nesten alle kan bruke, uavhengig av budsjettstørrelse og selskap! Mulighetene som tilbys av algoritmestyrt reklame når det gjelder tilpasning til målgrupper og rask respons på hva som fungerer og hva som ikke fungerer, er unike. Dette er et verktøy du som annonsør kan glede deg over.

Kom i gang
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram