Håndter hele kundereisen effektivt fra start til slutt

Velg å få tilgang til hele vår plattform for å skape suksessfulle kundehistorier for din bedrift, eller plukk funksjonene enkeltvis. Våre prosjektledere guider dere gjennom systemet for enkel og effektiv håndtering

Start med de funksjonene du ønsker,
og legg til flere ved behov.

Kundereise

Fordelene ved å bruke plattformen vår til å sende nyhetsbrev er enorme. Direkte tilgang til din egen kontaktperson som hjelper deg når du trenger det. I tillegg åpner systemet vårt for toveiskommunikasjon
Les mer

SMS - Kommunikasjon

Ingen integrasjon nødvendig! Gjør kundene dine til ambassadører som anbefaler deg videre, det er ikke lett uten riktig teknologi og kompetanse. Men med plattformen vår er det enkelt og morsomt å bygge lojale kunder.
Les mer

Skjemaer og landingssider for lead generering

Vi lager destinasjonssider med skjemaer for å få kundene til å fylle inn kundeinformasjon. Alt kunden trenger å gjøre etter dette er å klikke og bestille.
Les mer

NPS og undersøkelser

Hva synes kundene dine om merkevaren eller produktene dine? Vil du øke kundelojaliteten? NPS gir deg verdifull informasjon om hvilke forbedringer du kan gjøre.
Les mer

E-post og nyhetsbrev

Fordelene med å bruke ng//dialogue for å sende nyhetsbrev, er at du har tilgang til din egen kontaktperson som hjelper deg når du trenger det. I tillegg åpner systemet vårt for toveiskommunikasjon.
Les mer

Datarensing

Datarensing er prosessen med å korrigere eller fjerne unøyaktige eller uensartede oppføringer fra datasettet.

Vi har gjort datarensing enkel for deg og din bedrift.
Les mer

Automatiske kampanjer

Når en kundereise er definert, kan vi sette opp kampanjer som kjøres automatisk. Dette kan for eksempel være et medlem som registrerer seg, som deretter automatisk blir sendt en kampanje for å forbli kunde.
Les mer

Digital rådgiver

Vi tilbyr dere en digital markedsfører som jobber i tett samarbeid med dere. Se på dette som ha en egen resurs på markedsføring, eller digital manager ansatt hos dere.
Les mer

Kundeklubb

Lag en kode hos oss i forbindelse med en kampanje du vil gjøre. En flott måte å tiltrekke seg nye kunder på. Det kodede nummeret vil ha sitt eget domene, slik at det er firmanavnet ditt som er avsender når de mottar en SMS tilbake.
Les mer

DM - direkte kommunikasjon

Du kan sende spesifiserte og lokale tilbud til predefinert målgrupper. Basert på demografi, geografi eller kjøpemønsteret.
Les mer

GDPR

Har du kundedata, men mangler GDPR -samtykke for å kommunisere med kundene? Vi kan hjelpe deg med å samle dette.
Les mer

QR-kode generator

Dette vil generere potensielle kunder og øke antall medlemmer. QR -koden er flott å sette på synlige overflater som plakater eller digitale plattformer som sosiale medier.
Les mer

Automatisk kalender booking

NG Dialogue booking kalender er et oversiktlig bookingsystem som gjør det lettvint å avtale møter/tjenester for din bedrift. Kalenderen håndterer flere parallelle bookinger for ubegrenset antall tjenester. Sluttkunder mottar automatisk bekreftelse med mulighet for ombooking både på SMS og epost.
Les mer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram