Noen ord fra vår CEO

Vi har kontorer i Sverige og Norge. Siden oppstarten i 2012 har vi utviklet en sterk tilstedeværelse i disse markedene.

I dag har vi ca. 300 kunder som stoler på oss daglig til å planlegge, utvikle og implementere digitale kampanjer der målet er merkevarebygging, kundelojalitet og generering av potensielle kunder.

Kom i gang

Hvem vi er og hva vi gjør

Som et fremtidsrettet teknologiselskap er det fremdeles menneskene og kulturen vår som er viktig for oss. Ved å ta vare på menneskelig velvære, øke intern kompetanse med engasjerende ledelse, blir vi drevet fremover. Og hver dag er det deg som kunder som er motivasjonsfaktoren for fremgang og videre utvikling.

Med ett system har du tilgang til et bredt spekter av digitale verktøy som vil forenkle eksisterende systemer på flere plattformer. Uansett størrelse eller bransje, vil du håndtere hele kundereisen effektivt og enkelt fra start til slutt.

Ved å bruke vår kompetanse innen teknologi og systemutvikling, skaper programvaren vår unike og brukervennlige systemer slik at du som selskap lettere kan følge kundereisen fra å bli kunde, til å være en lojal ambassadør.

Våre verdier

Ærlighet
Ærlighet betyr at vi er pålitelige og oppriktige i alt vi gjør. Alle skal vise at vi er verdige den tilliten vi har fra våre kunder. Med ærlighet som en konsekvent verdi i alt vi gjør, oppnår vi høy integritet både overfor kunder, partnere og kolleger.

Fremoverlent
Vi skal alltid være en fremtidsrettet partner der alle er opptatt av å levere gode opplevelser, prestasjoner og resultater til kunder og partnere.

Løsningsorientert
Vi finner alltid løsninger for våre kunder som forenkler hverdagen og hjelper dem med å få en god opplevelse av oss som leverandør.

Troverdig
Våre kunder, partnere og kolleger må alltid kunne stole på at avgjørelsen vi tar er den riktige i hvert enkelt tilfelle.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram