Gjør det til en behagelig reise.

Med stadige endringer i teknologi og de nye måtene folk kjøper produkter eller tjenester på nettet, er det viktig å planlegge og forutse hvordan en kunde vil handle hvert trinn på veien. Dette er vår passion.

Kundereisen

Hva skjer når en kunde handler i din butikk eller av din bedrift? Vi skreddersyr den digitale kundereisen fra første gang kunden registrerer seg eller utløser en handling fra din bedrift, til den dagen de avregistrerer selv eller sier opp sin avtale eller samarbeid. Dette øker kundelojaliteten og kundetilfredsheten betraktelig, og får kunden til å føle seg sett og tatt vare på. Det er også mulig å følge opp kunden etter at de har avregistrert seg for å se om man kan klare å vinne dem tilbake. Det er mange grunnen til kunder bytter leverandør eller kjøper andre tjenester. Da er det viktig å finne ut hvorfor og hvordan dere eventuelt kan klare å vinne kunden tilbake.

Det er ikke behov for noen integrasjon!

Å gjøre kundene dine til ambassadører som anbefaler deg videre er ikke lett uten riktig teknologi og kompetanse. Med plattformen vår er det enkelt og morsomt å bygge lojale kunder.

Kom i gang
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram