Øk bedriftens troverdighet og autoritet med nyhetsbrev

Når du konsekvent leverer verdifull, relevant informasjon til abonnentenes innbokser, øker du tilliten til merkevaren din. Godt skrevne, informative nyhetsbrev får kundene til å tro på, og stole på din bedrift som en kilde til kunnskap, produkter og tjenester.

E-post og nyhetsbrev

Det er enkelt å lage nyhetsbrev ved å bruke plattformen vår. Hvis du vil at vi skal gjøre jobben for deg, har du muligheten til å gjøre det samme. Fordelene med å bruke NG Dialogue til å sende nyhetsbrev er at du har tilgang til din egen kontaktperson som hjelper deg når du trenger det. I tillegg åpner systemet vårt for toveiskommunikasjon.

For å oppsummere først: Heldigvis dukker epost jevnt og trutt opp i 2021 som en utrolig effektiv markedsføringskanal. Fordelene med e -postmarkedsføring er mange. Det er direkte, personlig, relevant og ikke minst handlingsdrevet. Det er utrolig mange fakta om å sende ut nyhetsbrev og hvorfor du som selskap definitivt bør gjøre det.

Men som en start

Hvordan påvirker automatisering resultatene for e -postmarkedsføring?
Hvis du ikke har implementert noen form for automatisering av e -postkampanjer ennå, bør du definitivt gjøre det i 2021. Hvorfor? Det sparer deg for tid (nettopp fordi mye skjer automatisk), og konverterer faktisk bedre! Her er litt statistikk om hvordan automatisering hjelper e -postmarkedsføring.

I gjennomsnitt bruker 51% av selskapene automatisering i markedsføringen. Av de som ikke bruker det ennå, planlegger 58% å bruke det.
Av de som bruker automatisering, er fordelene de fleste nevner at de sparer tid (30%), forbedrer leadgenerering (22%) og gir høyere salg (17%). 77% rapporterer høyere konvertering ved hjelp av automatisering.

Kom i gang
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram