Lag en enkel måte for å genere leads, lag en kampanjeside som gjør jobben for deg.

Når du konsekvent leverer verdifull, relevant informasjon til abonnentenes innbokser, øker du tilliten til merkevaren din. Godt skrevne, informative nyhetsbrev får kundene til å tro på, og stole på din bedrift som en kilde til kunnskap, produkter og tjenester.

Kampanje og landingssider

Vi bygger en kampanjeside for deg som kan kobles til både QR -kode og passord. Kampanjesiden kan om ønskelig inneholde et skjema som gjør det enkelt for kunden å sende inn en forespørsel eller legge inn en bestilling.

Vi lager mobiltilpassede landingssider som har skjemaer med utfylt kundeinformasjon. Alt kunden trenger å gjøre er å klikke på bestillingen direkte eller klikke for å sende inn en forespørsel.

En landingsside er et dedikert, kampanjespesifikt nettsted som tar sikte på å få den besøkende til å utføre en ønsket handling, for eksempel å forlate kontaktinformasjonen sin i bytte mot tilgang til innholdet ditt.

Med dedikert mener vi at landingssiden bare har ett formål: å få besøkende til å konvertere ved å klikke på en CTA.

Med kampanjespesifikk mener vi at du for hver markedsføringskampanje du kjører, bør ha en tilpasset destinasjonsside bare for den kampanjen. Vi kan også utvide dette til å omfavne bransjespesifikke destinasjonssider som oppleves som enda bedre tilpasset mennesker i forskjellige bransjer. En takkeside er siden som publikum havner på etter at de har fylt ut og sendt inn informasjonen i skjemaet ditt, og som gir dem tilgang til innholdet.

Målet med destinasjonssider er å skape konverteringer.

Det er viktig å huske at hovedformålet med en destinasjonsside nettopp er å få besøkende til å konvertere. En ting er å skape trafikk til nettstedet ditt, men det hjelper lite å generere mye trafikk hvis nesten ingen mennesker faktisk konverterer – enten ved å kjøpe noe direkte på selve nettstedet, kontakte deg eller legge igjen kontaktinformasjonen slik at de kan bli fulgt opp av deg i ettertid.

Dedikerte destinasjonssider gjør det også lettere å måle og analysere data fra siden. Vi kan igjen bruke analysene til å optimalisere destinasjonssiden for å øke konverteringen ytterligere.

Kom i gang
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram